Нажмите "Enter", чтобы перейти к содержанию

Месяц: Декабрь 2022

Торги криптовалютою

Торгівля криптовалютою має чимало небезпек. Проте, якщо вам вдасться вибрати надійну криптовалютну біржу, це стане важливим кроком на шляху вирішення важливих проблем. Адже надійність торгового майданчика багато в чому буде вашою базовою перевагою, тому ви зможете уважно підійти до торгівлі і відшукати ті конкретні фактори, які допоможуть отримати оптимальний результат. У цій статті ми розповімо вам про особливості торгівлі в даній ніші, а також допоможемо вибрати надійну біржу. Якщо ви наслідуватимете наші поради, то дуже скоро можна буде отримати свій перший прибуток від трейдингу.

Коментарии недоступны

Закони реалізації земельних ділянок на майданчику Української універсальної біржі

Обговорення довкола земельного законопроекту тривали роками. Верховною Радою в ніч на 31 березня 2020 року було прийнято рішення про зняття мораторію на продаж земельних ділянок. Ця подія стала по-справжньому резонансною в Україні. Потрібно було створити такий процес, який би був не лише ефективним, а й вільним від корупції і не і сірих схем. Така система розроблена, яка дозволяє продавати товари відкрито та чесно – Прозорро.Продажі.

Коментарии недоступны

Достоинства и недостатки криптовалют

Будущее большинства криптовалют неопределенно, поскольку они все еще спорны и не санкционированы многими правительствами, учреждениями и т. д. Тем не менее, в ближайшем будущем криптовалюта может быть использована в больших масштабах и принята больше. Потому что каждое развитие новых технологий включает в себя финансовый рынок, а криптовалюты имеют к этому непосредственное отношение. 

Коментарии недоступны